واکنش سعودی‌ها به تحقیر در آزادی

رسانه‌های عربستانی نسبت به شکست سنگین الاتفاق مقابل استقلال واکنش متفاوتی داشتند، به طوری که بعضی از آن‌ها غیبت مربی و بازیکنان را بهانه آوردند و در مقابل بعضی هم بازی هوشیارانه استقلال را مطرح کردند. البته بعضی از آنها هم فقط به اعلام نتیجه و اسامی گلزنان اکتفا کردند!
به گزارش ایسنا:استقلال در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا موفق شد با سه گل الاتفاق عربستان را شکست دهد تا در مرحله گروهی با تیم‌های الریان قطر، الجزیره امارات ونسف قرشی ازبکستان هم گروه شود.
روزنامه‌های سعودی واکنش متفاوتی نسبت به این شکست سنگین و تحقیر آمیز داشتند، به طوری که بعضی از آن‌ها علت آن را به غیبت برانکو و بازیکنان کلیدی الإتفاق همچون لازارونی وتیگالی دانستند و در مقابل بعضی دیگر بازی هوشمندانه بازیکنان استقلال را عامل اصلی این شکست معرفی کردند. در این میان بعضی دیگر هم فقط به خبر کوتاه شکست اکتفا کردند و هیچ تحلیلی را ارائه ندادند.
** روزنامه‌ الإقتصادیة:
این روزنامه‌ عربستانی بعد از شکست الاتفاق مقابل استقلال از این دو تیتر استفاده کرد.
استقلال، الاتفاق را به afc کاپ فرستاد
الاتفاق؛ مرحله گروهی ممنوع
این روزنامه‌ در تحلیل خود از بازی دیشب الاتفاق مقابل استقلال نوشت که الاتفاق در حالی روز پنجشنبه با یک هواپیما اختصاصی به تهران سفر کرد که قبل از آن با شرایط بسیار سختی روبرو شد، چرا که برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم نتوانست تیمش را همراهی کند. به گفته خود او قبل از شروع بازی یکی از دوستانش در ایران به او خبر داده که فدراسیون فوتبال ایران از او به خاطر عدم پرداخت مالیات شکایت کرده است و در صورت حضور در ایران بازداشت خواهد شد. گذشته از این، الاتفاق در این دیدار دو بازیکن اصلی و تاثیرگذار خود به نام‌های تیگالی و لازارونی را در اختیار نداشت که مطمئنا با حضور این دو چنین نتیجه‌ای رقم نمی‌خورد.
** روزنامه‌ عکاظ
این روزنامه‌ عربستانی بر عکس روزنامه‌ الاقتصادیه که بیشتر به بهانه تراشی روی آورد، بازی هوشمندانه استقلال را عامل شکست الاتفاق در این دیدار دانست به طوری که تحلیل خود را از این دیدار با این تیتر آغاز کرد: هوش استقلال پیروزی را برای این تیم به ارمغان آورد.
این روزنامه‌ نوشت که در فوتبال احترام گذاشتن به رقیب از اهمیت بالایی برخوردار است. استقلال به خوبی در این دیدار ابتدا از لحاظ دفاعی خود را تقویت کرد و بعد رفته رفته به کارهای تاکتیکی و هجومی روی آورد و توانست در نهایت با سه گل به پیروزی برسد. البته نبود لازارونی برزیلی و سباستیان تیگالی آرژانتینی که به خوبی در عمق حرکت می‌کند، همچنین عدم حضور برانکو سرمربی تیم سهم بسزایی در رقم خوردن این نتیجه‌ داشت. اما با این وجود بازیکنان الاتفاق در این دیدار در خط دفاعی و حمله ناهماهنگ کار کردند و در طول جریان مسابقه تنها دو بار آن هم توسط اشتباه بازیکنان حریف خطر گلزنی ایجاد کردند. برعکس آن‌ها استقلال در خط حمله و از هر دو جناح خود نمایش خوبی داشت و توانست سه گل به ثمر رساند و چندین فرصت مسلم گلزنی را هم از دست بدهد. در فوتبال وقتی یک تیم گل مساوی را دریافت می‌کند، بازیکنان از لحاظ روحی دچار مشکل می‌شوند، اما بازیکنان استقلال به خوبی از تجربه خود استفاده کردند و با وجود دریافت گل تساوی به بازی برگشتند و دو گل دیگر را هم به ثمر رساندند.
این روزنامه‌ عربستانی در ادامه نوشت: به طور کلی در فوتبال اشتباه مدافعان و مهارت مهاجمان تاثیر بسزایی در رقم خوردن نتایج دارد که این در بازی الاتفاق مقابل استقلال به خوبی رخ داد، به طوری که گل سوم با پاس مستقیم رحمتی و اشتباه مدافعان در اختیار برهانی قرار گرفت و او به راحتی توپ را وارد دروازه‌ کرد. در دو گل دیگر هم جناح‌های استقلال به خوبی کار کردند، اما بر عکس مدافعان الاتفاق به راحتی تسلیم شدند. بازیکنان استقلال در کنترل توپ و همچنین حرکات بدون توپ و ایجاد فضا برای هم تیمی‌هایشان نمایش خوبی داشتند و توانستند با بازی هوشمندانه به پیروزی برسند، مساله‌ای که برای غلبه برای تیم‌های ایرانی باید از آن استفاده کنیم.
**‌روزنامه‌ الریاضیه
سه گل استقلال، الاتفاق را به afc کاپ فرستاد
این روزنامه‌ عربستانی بر خلاف دیگر روزنامه‌ واکنش چندانی نیست به این مسابقه نداشت و فقط با ذکر نتیجه‌ و اسامی گلزنان اکتفا کرد.
** روزنامه‌ الریاض
استقلال سهمیه چهارم عربستان را سوزاند
روزنامه‌ الریاض هم همچون دیگر روزنامه‌های سعودی به جای تحلیل این شکست تحقیر آمیز بیشتر مساله غیبت تیگالی و لازارونی و همچنین برانکو سرمربی تیم را مطرح کرد و نوشت که کم تجربگی بازیکنان الاتفاق آن‌ها را ناکام گذاشت.

اخبار مرتبط:
▫ برانکو ایوانکویچ از الاتفاق اخراج شد  شبکه ایران  -  ورزشي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۱۰
▫ ۱۶ اسفند ماه ؛ استقلال میهمان الریان قطر  آریا  -  ورزشي  -  ‏۱۳۹۰/۱۱/۳۰
▫ کفاشیان: در انتخابات رقیب ندارم  جام جم  -  ورزشي  -  ‏۱۳۹۰/۱۱/۲۹
▫ ملاقات با کماندوها، در غیاب پروفسور  تابناک  -  سياسي  -  ‏۱۳۹۰/۱۱/۲۹
▫ صعود‌های نافرجام  مشرق نیوز  -  ورزشي  -  ‏۱۳۸۹/۱۰/۲۱
▫ مظلومی، سرمربی جدید تیم استقلال شد  همشهری آنلاین  -  ورزشي  -  ‏۱۳۸۹/۰۳/۲۱
▫ محصص: استقلال مي‌توانست در ليگ برتر دهم شود  ورزش سه  -  ورزشي  -  ‏۱۳۸۹/۰۲/۲۴
▫ محصص: استقلال مي‌توانست در ليگ برتر دهم شود  خبرگزاری فارس  -  ورزشي  -  ‏۱۳۸۹/۰۲/۲۴
▫ تقابل بوناچيچ با دستيار رايكارد  همشهری آنلاین  -  ورزشي  -  ‏۱۳۸۸/۱۲/۰۵
▫ تلاش نمايندگان ايران براي پايان حسرت ۱۸ ساله  خبرگزاری فارس  -  ورزشي  -  ‏۱۳۸۸/۱۲/۰۳
▫ رؤياي ۲۰ ساله قهرماني آسيا  همشهری آنلاین  -  ورزشي  -  ‏۱۳۸۸/۱۱/۲۵
تاريخ انتشار: ۱۳۹۰/۱۱/۳۰  |  ساعت انتشار: ۲۲:۰  |  کد خبر: ۵۴۳۶۸۲  |  منبع: تابناک  | 
پربیننده‌ترین اخبار سياسي
پربیننده‌ترین اخبار