هند بهای نفت ایران را با طلا می پردازد


به گزارش  مهر، راشاتودی این خبر را به نقل از دبکا فایل گزارش داده و در ادامه می نویسد : چین دیگر وارد کننده نفت از ایران نیز ممکن است از همین روش برای ادامه روابط تجاری خود با ایران استفاده کند.

به نوشته این روزنامه، ایران و هند مذاکراتی را با چین وروسیه برای یافتن جایگزنی برای این روش معاملاتی ( طلا در ازای نفت ) آغاز کرده اند تا اگر آمریکا و اتحادیه اروپا این روش معاملاتی را نیز هدف قرار دادند از روش دیگری استفاده کنند.

راشاتودی در ادامه می نویسد : این اقدام هند واقعا متعجب کننده است زیرا دهلی نو پیشتراعلام کرده بود بهای نفت وارداتی از ایران را با ین ( واحد پول ژاپن ) و یا روپیه ( واحد پول هند ) می پردازد.

بر اساس این گزارش، چین و هند به دلیل نیاز خود به نفت مجبور هستند که به دنبال یافتن جایگزینی برای دلار باشند تا به این ترتیب درصورت ادامه واردات نفت از ایران با تحریم های آمریکا مواجه نشوند.

چین و هند به ترتیب با وارد کردن 22 و 13 درصد از نفت مورد نیاز خود از ایران، تا کنون از همراهی با تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران خودداری کرده اند و این بدان معناست که این دو کشور یک روش مطمئن برای خرید نفت از ایران و پرداخت پول آن پیدا کرده اند . در اصل این روش جدید مستقل از سیستم های مالی است که توسط امریکا و انگلیس کنترل می شوند.

راشاتودی در ادامه می نویسد : البته این فقط هند و چین نیستند که بر ادامه خرید نفت از ایران تاکید کرده و با تحریم ها مخالفت کرده اند بلکه ممکن است در روزهای آینده کره جنوبی و ژاپن نیز به این کشورها بپیوندند. بر همین اساس هم اکنون توکیو و سئول در حال مذاکره با واشنگتن هستند تا بتوانند به خرید نفت از ایران ادامه دهند.

به نوشته راشاتودی، ژاپن و کره جنوبی نگران آن هستند که با قطع واردات نفت از ایران اقتصادشان لطمه ببینید.

کلمات کلیدی:
▫ نفت  ▫ پول  ▫ هند  ▫ ژاپن  ▫ کره جنوبی  ▫ واردات  ▫ واحد پول  ▫ ایران  ▫ تحریم  ▫ اتحادیه اروپا  ▫ آمریکا  ▫ خرید  ▫ چین  ▫ کره  ▫ راشاتودی 
اخبار مرتبط:
▫ ادعای توقف واردات نفت کره جنوبی از ایران  تابناک  -  سياسي  -  ‏۱۳۹۱/۰۳/۰۲
▫ سبک تازه معاملات کشتی‏های ایران؛ نفت در برابر طلا!  مارین نیوز  -  علمي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۲۰
▫ انگلیس در پی تعویق تحریم بیمه نفتی ایران  تابناک  -  سياسي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۲۰
▫ تروریست ها در آغوش پدرخوانده  جام جم  -  سياسي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۱۹
▫ تلاش‌های آمریکا برای افزایش تحریم‌های نفتی  بصیرت  -  سياسي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۱۹
▫ کاهش چشمگیرتر واردات نفت از ایران  تابناک  -  سياسي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۱۷
▫ جهان در انتظار طلای ۳۰۰۰ دلاری  تین  -  اقتصادي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۱۰
▫ تحریم ها اثری بر صادرات نفت ایران به هند نداشته است  شبکه ایران  -  اقتصادي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۰۸
▫ واردات نفت چین از ایران ۵۴ درصد کاهش یافت  پیمانه  -  اقتصادي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۰۵
▫ تلاش خریداران نفت ایران برای فرار از تحریم‌های آمریکا  شبکه ایران  -  اقتصادي  -  ‏۱۳۹۱/۰۲/۰۴
▫ کاهش ۷۷ درصدی واردات نفت خام ژاپن از ایران  فرارو  -  اقتصادي  -  ‏۱۳۹۱/۰۱/۳۱
▫ اتهام ارزان‌فروشی نفت به ایران  فرارو  -  اقتصادي  -  ‏۱۳۹۱/۰۱/۲۸
▫ افزایش ۲۳ درصدی واردات نفت هند از ایران به‌رغم تحریم‌ها  شبکه ایران  -  اقتصادي  -  ‏۱۳۹۱/۰۱/۲۵
▫ افزایش ۲۳ درصدی واردات نفت هند از ایران  فرارو  -  اقتصادي  -  ‏۱۳۹۱/۰۱/۲۵
▫ هند برنده لغو تحریم های ایران است  شبکه ایران  -  اقتصادي  -  ‏۱۳۹۱/۰۱/۰۶
تاريخ انتشار: ۱۳۹۰/۱۱/۴  |  ساعت انتشار: ۱۹:۰  |  کد خبر: ۵۱۱۰۸۷  |  منبع: تابناک  | 
پربیننده‌ترین اخبار سياسي
پربیننده‌ترین اخبار